Servicii profesionale de reincarcare pentru cartuse de imprimante, precum si piese de schimb, chipuri, toner si cerneala.
Conditiile de calitate excelente, oferim garantie, iar preturile sunt foarte convenabile. Efectuam reincarcare de cartuse pentru urmatoarele marci de imprimante: Brother, Canon, Epson, HP, Lexmark, Minolta, Samsung, Xerox, Dell, Kyocera-Mita.
Folosim cerneluri si tonere de calitate, testate in 10 ani de experienta. Resetam sau inlocuim chip-uri de cartuse si tonere. Remanufacturam cartuse uzate de imprimante.
Orice cartus cumparat va aduce puncte bonus, pe care le puteti acumula si transforma in premii substantiale, prin programul Bonus Club.
Incheiem la cerere contracte de prestari servicii de reumplere cartuse cu firmele care au in dotare imprimante care folosesc cartuse sau tonere din categoriile de mai sus.

Daca doriti consumabile originale la preturi foarte convenabile, va rugam comandati-le pe cartuse-imprimante.ro
Daca doriti consumabile compatibile de calitate, la preturi foarte mici, va rugam comandati-le pe cartuse-compatibile.ro

Firma Eurodata ofera si urmatoarele servicii profesionale: service imprimante Brother, Canon, Dell, Epson, HP, Lexmark, Samsung, Xerox.
inchirieri de copiatoare si imprimante performante, alb-negru si color.

  • oferta reseller
  • service imprimante
  • biroulvesel.ro
  • servicii refill
  • inchirieri copiatoare
Inchiriem copiatoare si imprimante
A3 si A4, alb/negru si color
incepand de la 35 Euro/luna.

Oferim spre inchiriere copiatoare si imprimante performante A3 si A4, alb/negru si color, in conditii foarte convenabile pentru dvs.
Astfel, nu mai trebuie sa aveti grija printarii in firma dvs., noi ne ocupam de tot: mentenanta si service, consumabile si piese de schimb, toate sunt incluse in chiria echipamentelor!


Detalii

biroul vesel

Papetarie de calitate la cele mai mici preturi! Ati cumparat de la noi refil sau componente pentru cartuse? De ce sa nu cumparati si papetarie pentru biroul dvs.? Faceti economie de timp si de bani. Convingeti-va! :)


Detalii



Informatii si Noutati

  • Cand trebuie inlocuiti cilindrii DRUM la cartusele compatibile de imprimante laser

    Cilindrul fotoconductor (DRUM-ul), este acoperit cu un material care se electrizeaza in contactul cu rola de incarcare. Prin electrizarea selectiva, tonerul din rezervorul cartusului se depune numai in zonele care trebuie imprimate pe hartie. Cilindrul fotoconductor poate fi in componenta cartusulu...mai mult

  • Cartuse Canon pentru Imprimanta Canon LBP 5000

    Imprimanta laser Canon LBP 5000, sau imprimanta laser Canon LBP 5100, folosesc cartuse Canon de mare capacitate si fiabilitate din seria CRG-707. Cartusele tin mai mult de 2500 pagini, calitatea tiparirii este buna, in plus se pot reincarca cu usurinta. Recomandam utilizarea imprimantelor care folo...mai mult

  • Este indicata resoftarea imprimantelor Samsung ?

    Cartusele imprimantelor Samsung au chipuri electronice, care impiedica reincarcarea lor. La o mare parte din cartuse, daca se doreste reincarcarea lor, exista chipuri compatibile, care asigura functionarea imprimantei, chiar cu cartusul reincarcat. Exemple : Samsung CLP 300, CLP 500, Samsung ML-16...mai mult

  • Service de Imprimante Laser - Cauzele Defectarii

    Utilizarea necorespunzatoare a imprimantelor laser poate duce la defectarea lor si implicit apare necesitatea aducerii lor la service.
    Ce trebuie sa faceti pentru a mentine cat mai mult imprimanta in stare de functionare :

    1.-Folositi hartie de calitate de 80g/mp.
    2.-Folo...mai mult

Mai multe informatii puteti citi aici.