Servicii profesionale de reincarcare pentru cartuse de imprimante, precum si piese de schimb, chipuri, toner si cerneala.
Conditiile de calitate excelente, oferim garantie, iar preturile sunt foarte convenabile. Efectuam reincarcare de cartuse pentru urmatoarele marci de imprimante: Brother, Canon, Epson, HP, Lexmark, Minolta, Samsung, Xerox, Dell, Kyocera-Mita.
Folosim cerneluri si tonere de calitate, testate in 10 ani de experienta. Resetam sau inlocuim chip-uri de cartuse si tonere. Remanufacturam cartuse uzate de imprimante.
Orice cartus cumparat va aduce puncte bonus, pe care le puteti acumula si transforma in premii substantiale, prin programul Bonus Club.
Incheiem la cerere contracte de prestari servicii de reumplere cartuse cu firmele care au in dotare imprimante care folosesc cartuse sau tonere din categoriile de mai sus.

Daca doriti consumabile originale la preturi foarte convenabile, va rugam comandati-le pe cartuse-imprimante.ro
Daca doriti consumabile compatibile de calitate, la preturi foarte mici, va rugam comandati-le pe cartuse-compatibile.ro

Firma Eurodata ofera si urmatoarele servicii profesionale: service imprimante Brother, Canon, Dell, Epson, HP, Lexmark, Samsung, Xerox.
inchirieri de copiatoare si imprimante performante, alb-negru si color.

  • oferta reseller
  • service imprimante
  • biroulvesel.ro
  • servicii refill
  • inchirieri copiatoare
Inchiriem copiatoare si imprimante
A3 si A4, alb/negru si color
incepand de la 35 Euro/luna.

Oferim spre inchiriere copiatoare si imprimante performante A3 si A4, alb/negru si color, in conditii foarte convenabile pentru dvs.
Astfel, nu mai trebuie sa aveti grija printarii in firma dvs., noi ne ocupam de tot: mentenanta si service, consumabile si piese de schimb, toate sunt incluse in chiria echipamentelor!


Detalii

biroul vesel

Papetarie de calitate la cele mai mici preturi! Ati cumparat de la noi refil sau componente pentru cartuse? De ce sa nu cumparati si papetarie pentru biroul dvs.? Faceti economie de timp si de bani. Convingeti-va! :)


Detalii



Informatii si Noutati

Mai multe informatii puteti citi aici.