Reumplere de cartuse toner cu chip, pentru imprimante laser

Exista mai multe tipuri de cartuse de imprimanta laser, clasificate dupa modul in care se comporta dupa ce au fost umplute cu toner.
- cartuse de imprimanta laser care au chip electronic de blocare a tiparirii. Aceste cartuse pot fi reumplute cu toner, dar dupa ce au fost instalate in imprimanta, aceasta va genera un mesaj de eroare la tiparire, considerand cartusul gol. In acest caz trebuie neaparat inlocuit chipul electronic.
- cartuse de imprimanta laser care nu au chip electronic de blocare a tiparirii, dar au un fuzibil care se arde dupa ce s-a tiparit numarul de pagini definit de fabricant. Aceste cartuse pot fi reumplute cu toner, dar dupa ce au fost instalate in imprimanta, aceasta va genera un mesaj de eroare la tiparire, considerand cartusul gol. In acest caz trebuie neaparat inlocuit fuzibilul.
- cartuse de imprimanta laser care nu au chip electronic de blocare a tiparirii, sau fuzibil. Aceste cartuse pot fi reumplute cu toner, iar daca tonerul este de calitate, se va asigura tiparirea in conditii excelente.

Alte informatii si noutati puteti citi aici.