Cosul Meu Contul Meu
Cautare cartuse dupa cod sau imprimanta 
 

 
 Prima Pagina  Cum Cumpar  Bonus Club  Preturi Refill  Contact
 


REFILL CARTUSE
 
 
 
 
 
 


Reciclare si remanufacturare de cartuse de imprimanta

de - 24.05.2012Cartusele de imprimante inkjet si laser devin deseuri periculoase pentru mediu, dupa ce au fost utilizate. De aceea este bine si legal sa le reciclam.
Exista doua tipuri de reciclare de cartuse de imprimante:
- reciclarea prin reincarcare sau remanufacturare, practicata si de noi, care este cea mai utilizata, mai ales la cartuse de imprimante laser uzuale, cum ar fi : Brother, Canon, Epson, HP, Konica-Minolta, Lexmark, Samsung si Xerox. Prin remanufacturare intelegem obtinerea unui cartus perfect functional plecand de la un cartus de imprimanta gol si uzat. In acest proces se inlocuiesc mai multe piese supuse uzurii si se reincarca cartusul cu toner .
- reciclarea cartuselor prin distrugere. Acest tip de reciclare presupune demontarea cartusului in partile componente si apoi reciclarea materialelor componente. Reciclarea trebuie facuta de firme specializate. Dintr-un cartus de imprimanta laser se recupereaza toner, plastic si metal.

Pentru reciclare puteti incheia un contract cu o firma care presteaza acest tip de serviciu.

 

MARCI de CARTUSE


brother


canon

dell

epson

hp

lexmark

minolta

samsung

xerox


LICHIDARI STOC CARTUSE

Recomandam
Conditii si Termeni de Utilizare  |  Lista Preturi Reumpleri si Piese de Schimb Cartuse  |  Contact
Copyright© 2009 : Reumpleri-Cartuse.ro    Toate marcile inregistrate la care se face referire reprezinta proprietatea firmelor respective.