Cosul Meu Contul Meu
Cautare cartuse dupa cod sau imprimanta 
 

 
 Prima Pagina  Cum Cumpar  Bonus Club  Preturi Refill  Contact
 


REFILL CARTUSE
 
 
 
 
 
 


Resetorul de cipuri pentrru cartuse

de - 9.11.2012Un cartus de imprimanta laser reincarcat cu toner nu functioneaza in orice conditii!
Marea majoritate a cartuselor de imprimante laser produse de Canon, Dell, Epson, HP, Konica-Minolta, Lexmark, Samsung si Xerox sunt dotate cu cipuri electronice, care contorizeaza numarul de pagini tiparite, pentru a semnaliza golirea cartusului din timp. In ultima vreme, cipuri au fost instalate si pe anumite cartuse inkjet HP si Epson.
In cazul in care cartusul este reincarcat si cipul electronic nu este schimbat, imprimanta va semnaliza o eroare de cartus si nu va mai tipari.
Schimbarea cipului electronic este usor de facut, dar in unele cazuri cipurile costa destul de mult, sau nu se gasesc pe piata locala. Pentru aceste cazuri este util resetorul de cipuri de cartuse.
Resetorul de cipuri de cartuse este un dispozitiv electronic care aduce la zero numarul de pagini tiparite inscrise in memoria cipului. El are niste capete adaptoare care au palpatoare pentru fiecare brand sitip de cip electronic. Resetorul poate aduce la zero contorul cipului.
In cazul in care cartusul de imprimanta se reincarca si chipul este resetat cu ajutorul resetorului, softul imprimantei va considera ca s-a introdus un cartus nou, plin, in imprimanta si va da comanda de tiparire.

 

MARCI de CARTUSE


brother


canon

dell

epson

hp

lexmark

minolta

samsung

xerox


LICHIDARI STOC CARTUSE

Recomandam
Conditii si Termeni de Utilizare  |  Lista Preturi Reumpleri si Piese de Schimb Cartuse  |  Contact
Copyright© 2009 : Reumpleri-Cartuse.ro    Toate marcile inregistrate la care se face referire reprezinta proprietatea firmelor respective.