Exista garantie pentru reincarcarea de cartuse.

Imprimantele si multifunctionalele sunt considerate bunuri de folosinta indelungata, deci ele sunt insotite de garantie la vanzare. Service-ul echipamentelor in garantie este asigurat de firme autorizate de catre producator. Majoritatea producatorilor au dat instructiuni service-urilor autorizate de imprimante sa nu preia in service imprimante defecte, daca acestea au folosit cartuse reincarcate.
In cazul cartuselor de imprimanta si al altor tipuri de consumabile pentru imprimante, nu se acorda garantie!
Cartusele laser incarcate de noi, deci care au fost considerate de catre noi reincarcabile vor avea garantia reincarcarii, cu alte cuvinte, daca prin reincarcarea cartusului cu toner, cartusul nu tipareste corect, sau calitatea tiparirii cu cartusul reincarcat nu atinge macar 80% din calitatea tiparirii cu un cartus nou, atunci remediem problema de tiparire aparuta la cartus. Daca nu putem asigura conditiile de mai sus, atunci vom returna banii incasati pentru reincarcare.
In concluzie, nu riscati nimic daca tipariti cu cartuse incarcate la noi, in schimb faceti economii semnificative in bugetul dvs.
Alte informatii si noutati puteti citi aici.