Termenii si conditiile de utilizare a site-ului reumpleri-cartuse.ro


1. Termeni generali
Site-ul reumpleri-cartuse.ro, este administrat de S.C. Eurodata Serv SRL, denumita in continuare Eurodata, cu sediul social in Bucuresti, str. Maior Coravu 27, sect.2, capital social 200 lei, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/3211/1997, avand Codul Unic de Inregistrare RO 9403236.

Utilizarea site-ului ca vizitator, inregistrarea ca utilizator si realizarea de cumparari de produse de pe site presupun implicit acceptarea acestor termeni si conditii, cu toate consecintele care decurg din aceasta.

Scopul pentru utilizarea site-ului este vizualizarea produselor si a informatiilor despre produse si magazin, precum si crearea unui cont si realizarea de cumparaturi de produse. Orice utilizare in alt scop nu este permisa.

Eurodata poate aduce la orice moment modificari asupra continutului site-ului, modificari de structura si accesibilitate, poate sista furnizarea informatiilor pe site, fara un acord prealabil si fara vreo notificare catre utilizatori sau catre terte persoane. De asemenea, Eurodata poate limita accesul la anumite parti din site, la anumite facilitati din site, poate aduce limitari de acces anumitor IP-uri fara notificari.


2. Drepturi de Autor
Intregul continut al site-ului: produse, poze, texte, logo-uri si alte date, sunt proprietatea Eurodata si/sau a Furnizorilor sai si este protejat de Legea nr. 8/1996, cu modificarile si completarile ulterioare - privind dreptul de autor si drepturile conexe, Legea nr. 84/1998 - privind marcile si indicatiile geografice si Legea nr. 129/1992, republicata - privind desenele si modelele industriale. Daca intampinati pe acest site probleme sau incalcari ale dreptului de proprietate intelectuala, va rugam sa ni le sesizati la adresa office@reumpleri-cartuse.ro.

Accesul liber la site si la continutul site-ului si utilizarea lor sunt permise doar pentru uz personal, fara scop direct ori indirect comercial. Copierea, stocarea, modificarea ori transferarea cu orice titlu, in parte ori intreg a site-ului si/sau a continutului nu sunt permise fara acordul explicit, scris, al Furnizorului si sunt sanctionate potrivit legislatiei in vigoare.


3. Produse si politica de preturi
Produsele comercializate prin intermediul site-ului sunt proprietatea Eurodata. Furnizorul garanteaza ca produsele sunt noi, ambalate in cutii de carton speciale si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala, conform legislatiei in vigoare.

Produsele sunt oferite in limita stocului disponibil, prin urmare reumpleri-cartuse.ro isi rezerva dreptul de a nu onora o comanda daca produsul vizat nu se mai afla in stoc.

Preturile prezentate pe site in lista de produse includ TVA si nu includ costurile de livrare. Costurile de livrare sunt afisate in sectiunea Cum cumpar, iar in sectiunea Cosul de cumparaturi vor fi afisate in dreptul produselor atat pretul unitar inclusiv TVA, pretul total inclusiv TVA, cat si pretul total al comenzii, inclusiv TVA. Transportul este GRATUIT in Bucuresti, pentru comenzi peste 150 lei. Transportul in Bucuresti pentru comenzi sub 150 lei este de 17 lei inclusiv TVA. Transportul in tara se efectueaza prin firme de curierat, iar costul este de 17 lei TVA inclus.

Eurodata se angajeaza sa afiseze corect pe reumpleri-cartuse.ro preturile si informatiile cu privire la caracteristicile si disponibilitatea produselor de pe site. Totusi mai pot aparea erori de sistem in afisarea sau calcularea preturilor. In acest caz, va fi considerat pretul final al comenzii cel stabilit telefonic impreuna cu consultantul de vanzari reumpleri-cartuse.ro. Daca intampinati astfel de neconcordante, va rugam sale sesizati la numarul de telefon fix 021.2504797, sau sa ne scrieti pe adresa office@reumpleri-cartuse.ro.

Imaginile publicate pe site in dreptul produselor sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate in orice mod. Eurodata nu isi asuma responsabilitatea pentru caracteristicile si specificatiile produselor de pe reumpleri-cartuse.ro, acestea fiind responsabilitatea reprezentantilor marcilor care le-au furnizat sau a importatorilor desemnati de marci. In acelasi timp, Eurodata isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza descrierile produselor fara nici o notificare prealabila.


5. Plata produselor
Plata se poate face in numerar la livrare sau prin ordin de plata/virament bancar in avans.
1) Plata in numerar, se face la livrare, in lei, la valoarea din momentul confirmarii telefonice a comenzii.
Plata se face catre comisionarul care efectueaza livrarea. Pentru comenzile cu plata in numerar cu livrarea in Bucuresti sau alte localitati, plata se face integral in momentul receptionarii coletului.
2) Plata prin ordin de plata/virament bancar in avans se face intr-unul din urmatoarele conturi:

RO35TREZ7025069XXX004261 DESCHIS LA TREZORERIA SECTORULUI 2
sau
Contul: RO08INGB5503999900548080 ING BANK

Eurodata isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans, iar livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in cont.

Facturarea se face in functie de modul de plata. Pentru platile in avans, prin ordin de plata/virament bancar, va fi emisa o factura proforma imediat dupa plasarea comenzii pe site, factura ce va fi trimisa pe mail utilizatorului, pe baza careia acesta va face plata. Daca plata se face in numerar la livrare, factura fiscala va fi inmanata impreuna cu produsul.


6. Livrare si transport
Produsele comandate se livreaza in toata tara. In Bucuresti si Ilfov livrarile se fac prin curierii proprii sau printr-o firma de curierat, iar in tara printr-o firma de curierat.

Livrarea comenzilor in Bucuresti se face GRATUIT pentru comenzi sub 150 lei cu TVA, sau contra unei taxe de 17 lei cu TVA pentru comenzi mai mici de 150 RON. Pentru livrari in restul tarii, taxa este de 17 RON cu TVA.

In cazul in care clientul nu poate fi gasit la data si ora stabilite pentru livrare, Eurodata va pastra bunurile comandate timp de cinci zile, perioada in care va incerca sa contacteze utilizatorul din nou pentru a face livrarea. Dupa acest interval, comanda va fi anulata.


7. Confidentialitatea si protectia datelor personale
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private în sectorul comunicatiilor electronice Eurodata are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

Eurodata Serv se conformeaza si REGULAMENTULUI (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 27 aprilie 2016, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.

Scopul colectarii datelor este furnizarea de bunuri si servicii, iar Eurodata garanteaza ca nu le va folosi sau prelucra in alte scopuri fara consimtamantul dumneavoastra.
Aceste date sunt stocate in conditii de siguranta, pe servere securizate, atat timp cat doriti sa va mentineti calitatea de client al acestui site.

In calitate de persoana fizica, client al site-ului nostru, aveti urmatoarele drepturi:

1. Sa cunoasteti datele personale stocate si prelucrate. Datele prelucrate pe site sunt: Nume, prenume, adresa, numar de telefon, adresa de email.
2. Scopul prelucrarii datelor. Datele sunt prelucrate in vederea emiterii facturii fiscale si expedierii comenzii la destinatar.
3. Sa cunoasteti durata stocarii datelor dvs. personale. Datele sunt stocate atat timp cat doriti sa va mentineti calitatea de client al acestui site.
4. Sa solicitati modificarea sau stergerea datelor personale. Daca doriti acest lucru, va rugam sa trimiteti un email cu titlul DGPR, la adresa de email office@reumpleri-cartuse.ro. In email trebuie sa specificati datele personale pe care le doriti sterse sau modificate, precum si parola de acces la site, ca sa va putem verifica identitatea. Va vom confirma prin email executarea operatiunii solicitate de dvs.
5. Sa fiti informat(a) si sa exprimati acordul sau dezacordul, in cazul in care dorim sa comunicam datele dvs. personale altor operatori, cu exceptia autoritatilor publice ale statului.
6. Sa va adresati autoritatii competente pe teritoriul Romaniei, Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.

Mai multe informatii despre protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal puteti gasi pe site-ul Autoritatii Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal. Site-ul autoritatii este http://dataprotection.ro/.

Sunteti obligat(a) sa furnizati datele cerute, daca doriti sa comandati produse sau servicii pe acest site, acestea fiind necesare emiterii facturilor pentru bunurile livrate / serviciile prestate. Refuzul dvs. determina imposibilitatea livrarii.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii exclusive de catre operator si sunt comunicate numai autoritatilor publice ale statului, la solicitarea expresa a acestora.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale .

De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Datele dumneavoastra nu vor fi transferate in alte state. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Utilizatorul este in intregime responsabil pentru pastrarea confidentialitatii asupra contului si parolei asociate accesului la serviciile site-ului, conditionate de logare. In cazul accesarii neautorizate a contului de catre terte persoane, Eurodata nu isi asuma nici o responsabilitate fata de consectintele care pot aparea. Daca utilizatorul constata o utilizare neautorizata a contului sau, trebuie sa anunte Eurodata in cel mai scurt timp.


8. Garantia produselor
Eurodata garanteaza integritatea produselor comandate de pe site pe timpul transportului si pana in momentul livrarii. Produsele, acolo unde este cazul, sunt insotite de certificatul de garantie original emis de importator sau furnizor.


9. Dreptul de returnare a produselor cumparate
Potrivit Ordonantei 130/2000 cu modificarile aduse prin Legea 51/2003, Legea 365/2002, Legea 363/2007 si OUG 174/2008 - privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care vor cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor. In cazul particular al consumabilelor pentru imprimante, daca ati desigilat cartusul si l-ati folosit, acesta nu mai poate fi returnat.


10. Declinarea responsabilitatilor
Accesarea si utilizarea site-ului se face pe proprie raspundere,iar in momentul utilizarii site-ului vizitatorii si utilizatorii accepta in mod expres si implicit termenii si conditiile stipulate in acest document.

Eurodata nu ofera nici o garantie, in ceea ce priveste functionarea acestui site, informatia, corectitudinea descrierilor, actualizarea continutului, produsele de pe site, precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Totusi, Eurodata se preocupa sa actualizeze informatiile si textele si produsele astfel incat cat sa fie cat mai putine erori.


11. Frauda
Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator sau de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul va fi considerat o tentativa de fraudare a site-ului si va face obiectul unei plangeri penale impotriva aceluia sau acelora care au incercat acest fapt.


12. Dispozitii finale
Ne rezervam dreptul de a modifica, revizui, completa aceste reguli in orice moment. Orice modificare va fi facuta publica in aceasta pagina si va intra efectiv in vigoare din momentul postarii ei pe site.

Orice litigiu aparut intre clienti si Furnizor va fi rezolvat prin cale amiabila. Daca aveti probleme legate de o comanda, de produse, de livrare sau de orice alta natura, ne puteti trimite email sau suna la numerele de telefon mentionate la pagina de contact.

In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane, conform legislatiei in vigoare.