Asistenta la instalarea cartuselor reincarcate in imprimanta dvs.

Instalarea cartuselor reincarcate, originale sau compatibile, in imprimante poate fi facuta de utilizator, cu conditia sa fi citit cu atentie instructiunile din ghidul de utilizare al imprimantei.
Cartusele de imprimante laser sunt, in unele cazuri, ceva mai greu de instalat. Daca veti urma pasii de instalare, cartusul va fi instalat corect si veti putea tipari in scurt timp.
Daca aveti totusi probleme cu instalarea cartusului in imprimanta, va putem oferi GRATUIT asistenta telefonica. Daca aveti mesaje de eroare de cartus, care nu se pot rezolva prin telefon, ne vom deplasa sa rezolvam problema.
De asemenea, daca apar pete de toner pe hartie, sau cartusul tipareste prea sters, va rugam sa ne contactati pentru remedierea acestor deficiente. Totusi, trebuie precizat ca un cartus reincarcat nu poate oferi o calitate identica a tiparirii, cu cea a unui cartus original nou. Calitatea cartusului reincarcat va fi insa suficient de buna ( aproximativ 90% din calitatea oferita de cartusul nou) astfel incat sa puteti printa in conditii foarte bune.
Pentru noi este la fel de important ca si pentru dvs. sa puteti tipari cat mai repede si in conditii cat mai bune.
Alte informatii si noutati puteti citi aici.