Cum influenteaza calitatea reincarcarii cartuselor, partile imprimantelor laser | 02-09-2014

Imprimantele laser folosesc cartuse cu toner pentru tiparire. Tonerul este o pulbere cu diverse granularitati in functie de modelul cartusului si de marca acestuia. Tonerul are in compozitie oxid de fier pentru a putea fi magnetizat, anumite rasini si coloranti.
Datorita compozitiei tonerului, nu este indicat ca acesta s..continuare..

Rolul rolei magnetice in cartusele laser | 12-02-2014

Rola magnetica este o componenta importanta a cartusului laser. Rolul ei este de a trage tonerul din rezervorul cartusului si de a-l depune pe cilindrul drum. Rola magnetica, asa cum ii spune si numele, este confectionata in general din aluminiu si este acoperita cu un strat de carbura metalica rezistent la uzura. In interioru..continuare..

Sustinem scolile si gradinitele cu un program de 15% reducere la serviciile de reincarcare cartuse | 24-11-2013

In scoli si gradinite copiii fac multe activitati pe foi volante tiparite (coloreaza, rezolva exercitii, dau teste, etc.). Am remarcat ca aproape fiecare clasa are nevoie de cel putin o imprimanta.
Din dorinta de a ajuta procesul de invatamant si pe copii in general, am lansat un program de reduceri pentru scoli si gradi..continuare..

Despre lamelele de stergere si rolul lor in cartuse | 30-09-2013

Tot mai multi clienti vin cu cartuse de imprimante laser reincarcate la alte centre de reincarcare si care au aceeasi problema: lasa dare subtiri de toner pe hartie, in locurile unde coala ar trebui sa fie alba.
Aceasta problema apare de la deformarea sau degradarea lamelelor de stergere a tonerului in surplus de pe cilin..continuare..

De ce se scurge toner din cartuse in imprimanta? | 26-08-2013

Una din problemele des intalnite la imprimantele laser este scurgere tonerului din cartuse in imprimante. Tonerul scurs se depune astfel pe senzorii optici si pe oglinzile sistemului laser, conducand la o serie intreaga de defectiuni.
Cel mai des se scurge toner din cartusele care nu au fost reincarcate corespunzator. In..continuare..

Este tonerul din cartusele de imprimante laser toxic si periculos pentru sanatate? | 30-06-2013

Tonerul din cartusele de imprimante laser este un praf fin cu granularitate variabila, de ordinul zecilor de micrometri. In compozitia tonerului negru intra un compus pe baza de petrol, numit carbon black si mai multe tipuri de rasini, care asigura aderenta pe hartie, prin topirea la temperaturi ridicate. In compozitia tonerul..continuare..

Tehnica de desfundare a capului de printare la cartusele cu cerneala | 13-06-2013

Cartusele cu cerneala HP, Canon si Lexmark au incorporat capul de printare (printhead). Cerneala este eliberata prin niste duze(gauri) foarte fine, printr-un proces de incalzire urmat de pulverizare.
In timp, mai ales dupa ce cartusul a stat nefolosit o perioada mai indelungata, cerneala se poate usca in duzele printhea..continuare..

Contracte de service si mentenanta pentru imprimante si cartuse | 23-05-2013

Eurodata Serv SRL, proprietarul site-ului reumpleri-cartuse.ro va propune incheierea unui contract de service si mentenanta pentru imprimantele din firma dvs., precum si pentru cartusele folosite de aceste imprimante.
Ne bazam pe o experienta de peste 16 ani in domeniul IT. In acesti ani am administrat si am facut servi..continuare..

Ati reincarcat cartusul cu cerneala si va curge? | 17-02-2013

Cartusele cu cerneala de la majoritatea imprimantelor contin cerneala in niste bureti speciali, cu mare capacitate de absorbtie. In fabrica, cartusele sunt incarcate cu cerneala prin injectare, in mod automat, cu o cantitate precisa. Astfel, buretii nu sunt supra imbibati cu cerneala si nu exista riscul scurgerii de cerneala d..continuare..

Reparatii de cartuse au compatibile pentru imprimante laseroriginale s | 06-01-2013

Cartusele de imprimante laser, fie ca sunt originale sau compatibile, se defecteaza uneori, mai ales dupa ce au fost reincarcate de mai multe ori. Motivul principal al defectarii cartuselor este uzura. Defectul se manifesta prin tiparirea slaba sau cu dungi, uneori deteriorarea hartiei.
Un cartus laser HP, de exemplu, a..continuare..

Cum se pastreaza cartusele in afara imprimantei | 18-12-2012

Multi clienti au cumparat cartuse de rezerva pentru imprimantele lor si le folosesc prin rotatie cu cartusele instalate in imprimanta, asfel incat sa nu ramana in pana de cartuse. Am fost intrebati cum este mai bine sa se pastreze cartusele de imprimanta astfel incat cerneala sa nu se usuce, sau tonerul sa nu se degradeze.
..continuare..

Reconditionam cartusele originale sau compatibile din imprimantele laser | 18-11-2012

Cartusele din imprimantele laser incep sa se uzeze dupa un numar de reincarcari, deoarece ele sunt proiectate sa functioneze un singur ciclu. Uzura cartuselor originale de imprimante se manifesta prin zgomote in imprimanta, pagini tiparite sters, sau cu pete, pagini tiparite alb, deteriorarea hartiei la imprimare, etc.
..continuare..

Resetorul de cipuri pentrru cartuse | 09-11-2012

Un cartus de imprimanta laser reincarcat cu toner nu functioneaza in orice conditii!
Marea majoritate a cartuselor de imprimante laser produse de Canon, Dell, Epson, HP, Konica-Minolta, Lexmark, Samsung si Xerox sunt dotate cu cipuri electronice, care contorizeaza numarul de pagini tiparite, pentru a semnaliza golirea c..continuare..

De ce folosim toner chimic la reincarcarea cartuselor laser | 31-10-2012

Desi este semnificativ mai scump decat tonerul conventional, tonerul chimic are niste calitati care l-au impus pe piata consumabilelor. Astfel, producatoarele de imprimante si consumabile pentru imprimante HP, Canon, Lexmark, Samsung, Epson si Xerox folosesc deja pe scara larga acest tip de toner. Iata pe scurt avantajele toner..continuare..

Exista garantie pentru reincarcarea de cartuse. | 12-10-2012

Imprimantele si multifunctionalele sunt considerate bunuri de folosinta indelungata, deci ele sunt insotite de garantie la vanzare. Service-ul echipamentelor in garantie este asigurat de firme autorizate de catre producator. Majoritatea producatorilor au dat instructiuni service-urilor autorizate de imprimante sa nu preia in se..continuare..

Piata de reincarcare de cartuse si consumabile compatibile pentru imprimante in crestere | 10-10-2012

In anul 2012 efectele crizei economice si-au facut simtita prezenta si pe piata de cartuse si consumabile pentru imprimante. Desi baza de imprimante se mentine la acelasi nivel, datorita scaderii activitatii firmelor, cererea de cartuse si consumabile este in scadere fata de 2012, conform unui studiu Market Watch. Cea mai mare..continuare..