Cartuse Canon pentru Imprimanta Canon LBP 5000 | 17-11-2011

Imprimanta laser Canon LBP 5000, sau imprimanta laser Canon LBP 5100, folosesc cartuse Canon de mare capacitate si fiabilitate din seria CRG-707. Cartusele tin mai mult de 2500 pagini, calitatea tiparirii este buna, in plus se pot reincarca cu usurinta. Recomandam utilizarea imprimantelor care folosesc tipul acesta de cartuse C..continuare..

Anumite cartuse Lexmark, pentru imprimante inkjet nu se pot reumple | 17-11-2011

Deoarece in ultima vreme am primit multe telefoane referitoare la posibilitatea de refill la cartusele de imprimante inkjet Lexmark, vom explica mai jos starea de fapt.
Lexmark a fabricat doua tipuri de cartuse pentru un mare numar de imprimante inkjet. Primul tip, cu care sunt dotate imprimantele noi, nu contine litera..continuare..

Noile cartuse HP 78A (CE278A) | 17-11-2011

Noile cartuse HP 78A (CE278A) black, pentru noile imprimante laser HP P1566 si HP P1606, sunt foarte asemanatoare cu traditionalele cartuse CB436A (HP36A), cu mentiunea ca sunt prevazute cu toner pentru 2100 pagini, fata de 2000 pagini pentru 36A. Se poate face si refill...continuare..

Cartusele de imprimanta inkjet HP, Canon, Epson, Lexmark - tipuri constructive - 1 | 17-11-2011

Cartusele de imprimanta inkjet HP, Canon, Epson, Lexmark - sunt de 2 tipuri constructive :
1. - cartuse care au integrat capul de printare. Acest tip de cartuse de imprimanta are o serie de avantaje. Cel mai mare avantaj este ca, o data cu schimbarea cartusului, se schimba si capul de printare al imprimantei, deci calit..continuare..

Service pentru cartuse de imprimante laser | 17-11-2011

Cartusele de imprimante laser se pot defecta. Se pune problema ce sa facem : sa cumparam cartuse noi, sau sa le reparam pe cele vechi ?
Noi va propunem repararea cartuselor, care este o varianta mai ieftina si garantata de noi.
Prin repararea unui cartus de imprimanta laser se intelege dezasamablarea cartusului, ide..continuare..

Aveti nevoie de cartuse pentru o imprimanta mai veche ? | 17-11-2011

Marile firme producatoare de imprimante, Brother, Canon, Dell, Epson, HP, Konica-Minolta, Kyocera-Mita, Lexmark, Oki, Panasonic, Philips, Samsung, Xerox, asigura cartuse si consumabile pentru modelele de imprimante care nu se mai fabrica, timp de 5 ani. Daca aveti o imprimanta mai veche, la care tineti, este bine sa stiti ca ex..continuare..

Reincarcarea cartuselor laser HP, Xerox, Minolta, de tip carusel | 21-10-2011

Anumite imprimante laser color HP, Xerox si Minolta, au un sistem rotativ de organizare a cartuselor de toner, pentru optimizarea spatiului in imprimanta si reducerea volumului acesteia. Astfel, fiecare cartus este parte a unui carusel cilindric, care se roteste, aducand pe rand fiecare cartus in zona de imprimare pe transfer be..continuare..

Probleme de printare la imprimantele HP si Canon | 04-08-2011

Imprimantele laser HP si Canon printeaza uneori eronat, pe hartie apar dungi negre de toner, sau dungi albe acolo unde ar trebui sa fie zone tiparite.
Problemele apar in general ori de la uzura cartuselor, in special a cilidrului fotoconductor, desi cartusele HP si Canon sunt rezistente, ori de la sistemul optic de ghid..continuare..

Ce fel de cerneala folosesc cartusele de imprimanta | 29-07-2011

Cerneala solubila in apa reprezinta o solutie pe baza de apa a unor coloranti moleculari. Cartusele de imprimante inkjet care folosesc acest tip de cerneala au o rezolutie de tiparire mare. Imprimantele (Epson, Canon, etc.) care utilizeaza cartuse cu cerneala solubila in apa se potrivesc mai bine pentru imprimarea fotografiilo..continuare..

Culorile de toner din cartusele de imprimante laser color | 16-07-2011

Ati observat si poate v-ati intrebat de ce cartusele de imprimante laser color folosesc toner de refill de culorile Cyan, Magenta, Yellow si nu toner din culorile primare Blue, Red, Yellow. Daca examinam orice cartus de imprimanta laser color, HP, Canon, Samsung, Lexmark, Xerox, etc., vom vedea ca toate sunt umplute cu toner p..continuare..

Cand trebuie inlocuiti cilindrii DRUM la cartusele compatibile de imprimante laser | 30-06-2011

Cilindrul fotoconductor (DRUM-ul), este acoperit cu un material care se electrizeaza in contactul cu rola de incarcare. Prin electrizarea selectiva, tonerul din rezervorul cartusului se depune numai in zonele care trebuie imprimate pe hartie. Cilindrul fotoconductor poate fi in componenta cartusului, la cartuse HP, Canon, Samsu..continuare..

Cel mai potrivit toner de cartuse HP - partea 2 - Eficienta Transferului | 14-05-2011

Camerele de toner rezidual ale cartuselor noi sunt foarte mici si este nevoie de tonere cu eficienta de transfer foarte buna pentru a nu le supraumple. Supraumplerea camerei de toner rezidual a cartusului duce la scurgeri de toner in echipament si la deteriorari majore.
Tonerele se mai diferentiaza si prin capacitatea tr..continuare..

Tonerul Potrivit pentru Refill la Cartuse HP - partea1 | 08-05-2011

Exista multe tonere universale monocrom compatibile pentru cartuse HP. Dar NU toate aceste tonere compatibile sunt la fel de universale si nu toate se comporta la fel de bine pe toate modelele de imprimantele laser HP.
Intre imprimantele si multifunctionalele HP noi si cele mai vechi exista cateva diferente care dete..continuare..

Marirea eficientei de tiparire cu cartuse refillate | 02-05-2011

Eficienta printarii cu cartuse laser refill-ate, deci numarul de pagini tiparite si calitatea tiparirii, depinde in primul rand de calitatea operatiunii de refill, respectiv calitatea tonerului, care trebuie sa se apropie de cea a unui toner original. Apoi, se pot face mai multe lucruri pentru marirea eficientei :

..continuare..

Problema cartuse HP 2020/2025 | 07-04-2011

In cazul reincarcarii cartuselor de HP 2020/2025 (CE530/CE531/CE532/CE533) este posibil ca la instalarea acestora in echipament sa apara eroarea „Remove shipping lock from black cartridge”.
Acest mesaj apare din cauza unui contact slab a rolei de developare si rolei de burete (add roller) a cartusului cu lamele cor..continuare..

Lexmark va modifica firmware-ul la imprimante | 06-03-2011

Imprimantele Lexmark vor fi programate cu un firmware special, care se poate actualiza de pe Internet si care va face imposibila folosirea altor cartuse decat cele originale. Pentru cei care folosesc numai cartuse originale este o veste buna. Cei care folosesc cartuse Lexmark compatibile, sau reincarca cartusele, este de dorit ..continuare..